Total Protection Plan (TTP) - Restaurang

Att halka i restauranger är onödigt

Fallolyckor utgör 25% av alla arbetsplats-relaterade olyckor i restaurangbranschen och är den näst vanligaste orsaken till sjukskrivningar.* Dessa olyckor kan undvikas genom förbättrad golvsäkerhet.

*Källa: https://www.av.se/globalassets/filer/statistik/arbetsmiljostatistik-restaurangbranschen-faktablad-2014-09.pdf

Säg ”-Hej!” till halkfria golv

Vi kan förbättra säkerheten för er personal och era gäster med miljövänlig nano-teknologi som eliminerar halkrisken helt. Säkrare arbetsmiljö kan föra med sig ett antal positiva effekter på er lönsamhet.

Kontakta oss så berättar vi mer!

040 - 40 76 60 eller info@spraystay.se

Detta ingår:
TTP - Restaurang
Duplex Turbo

Marknadens mest kraftulla halkskydd installeras i er restaurangdel nattetid. Var sjätte månad gör vi ett återbesök där djuprengör golven vilket säkerställer halkskyddets effekt  långsiktiga effekt så att ni inte behöver grubbla över osäkra golvytor fler gånger.

En av marknadens smidigaste batteridrivna skurmaskiner, särskilt utvecklad för snabbmatskedjor. Den har kraftig skureffekt, rengör mattor och lämnar golven torra och halkfria. Borstar upp lättare skräp från golven.

Detta är världens första miljövänliga och giftfria halkskydd för hårda golv. En världspatenterad nano-behandling baserad på molekyler av titandioxid skapar en kraftfull friktion när golvet kommer i kontakt med vatten. När golvet är torrt ser det ut och känns som vanligt.

 

För att säkerställa permanent effekt ingår ett underhållssystem som säkerställer att effekten inte avtar över tid. Världens första permanenta och miljövänliga halkskydd utan att ni eller er personal behöver ändra några rutiner alls - Voila!

En kompakt och kraftfull skurmaskin som rengör i dubbla riktningar på alla slags golv och mattor!  Batteridriven med 1 timmes gångtid. Kommer effektivt åt under bord och i smala gångar och är mycket lättmanövrerad tack vare sin låga vikt på bara 15 kg.

SVABBAR – skurar effektivt upp fläckar och fett
BORSTAR – tar upp rester från servetter och sallad.
TORKAR – lämnar golven torra, rena och halkfria.

  • YouTube

©2021 by Spray & Stay® AB.

Duplex turbo