FÖRSÄLJNINGSCHEF SPRAY & STAY SCANDINAVIA

Bygg en grym säljorganisation för den skandinaviska marknaden och skörda frukterna som delägare i ett spännande tillväxtbolag.

Placeringsort: Löddeköpinge

Warnander Trade AB innehar den skandinaviska generalagenturen för marknadens idag enda miljövänliga halkskydd. Bolaget innehar redan efter 5 månader en marknadsledande position och beräknas efter det första verksamhetsåret passera den största konkurrenten omsättningsmässigt. Vi söker nu en försäljningschef som vill leda och ansvara för en lönsam tillväxt av vår verksamhet i skandinavien. Vårt mål är att bli ett lönsamt gasellföretag som inom fem år har en dominerande ställning inom halkskydd i Skandinavien.

Vi erbjuder en spännande och utvecklande roll i en kreativ miljö med eget ansvar för affärer och underställd personal. Vi är ett entreprenörsdrivet och innovativt bolag med en tydlig tillväxtstrategi och med en stabil och lönsam affärsmodell. Din vardag erbjuder ett nära samarbete med medarbetare och partners, innovativa lösningar, konstruktiva affärer och arbete på strategisk och operativ nivå.

Vi söker dig som besitter ett oerhört driv och som vill lägga din dyrbara tid på att utveckla  affärer och en säljorganisation i det bolag som du förväntas bli en aktiv delägare i. Vi erbjuder dig att bli en del av vår framgångsresa. För mer information, kontakta bolagets VD; Wilhelm Warnander på tfn 072-1927257

shutterstock_1460219591_edited.jpg
 
  • YouTube

©2020 by Spray & Stay® Scandinavia.