Pressmeddelande från Spray & Stay Scandinavia
Lanserar nytt skydd mot stort och allvarligt folkhälsoproblem. 

”-Vår nollvision är att ingen skall behöva halka - att falla kan förändra hela livet! ”

Four Gardens Spa i Malmö är mycket nöjda med nya fantastiska halkskyddet. I Sverige skadar sig ca 70 000 personer per år så illa vid fallolyckor så att de får läggas in på sjukhus. Tester visar att man med halkskydd som har rätt beläggning för det specifika ändamålet kan minska antalet halkolyckor från en på 20 till en på miljonen – siffror som talar sitt tydliga språk. 

 

Nytt osynligt miljövänligt halkskydd för golv lanseras i Sverige av Spray & Stay Scandinavia 

 

Four Gardens är en oas och mötesplats med det lilla extra där alla är välkomna. Mitt i den spektakulära miljön kring kalkstensbrottet i finns ett fantastiskt spa, som nu blir bland de allra första i Skandinavien att installera ett totalt skydd mot hala golv i sitt Spa. 

”Vi delar nollvisionen ”att ingen skall behöva skada sig på hala golv” och bestämde oss för att prova ett nytt högteknologiskt och miljövänligt nanoskydd mot hala golv på de ytor i vårt spa där vi till viss del upplevt att golven kan bli hala”, säger verksamhetschefen Janos Rodjikov 

Kurbad, massage och Afternoon Tea Four Gardens spa 

I Four Gardens Mat & Bar 

”Vi beslöt att installera halkskyddet i hela vårt spa, för att göra våra gästers spa- upplevelse ännu bättre, genom att skapa ett stegsäkert och halkfritt stengolv” avlutar Janos Rodjikov. ”Vi är mycket nöjda med resultatet” ingen skall behöva halka. 

Mer om Four Gardens Spa i Malmö 

Four Gardens spa är regionens enda dagspa och här finns allt från 

hudvårdsbehandlingar, massage, skönhetsbehandlingar och fotvård utförda av 

välutbildade terapeuter, till frisör, kurbad och gym med personlig tränare. Four Gardens Spa är öppet för allmänheten men det finns ett begränsat antal platser så bokning av plats krävs i förväg. 

I Four Gardens Mat & Bar serveras lunch på vardagar. Menyn uppdateras kontinuerligt och är baserad på säsongens bästa råvaror. 

Mer om Spray & Stay - skydd mot hala golv 

”- Produkten är internationellt etablerad i ett 80-tal länder. Några av världens största hotellkedjor, som Hilton och Hyatt, använder konceptet och faktiskt också flera av de största idrotts- och sportanläggningarna i världen”, säger VD för Spray & Stay Scandianvia, Wilhelm Warnander, som innehar generalagenturen för produkten Spray & Stay i Skandinavien. Spray & Stays aktiva substans är titandioxid som fäster vid golvet på molekylär nivå, så kallad nanoteknik, helt utan miljöpåverkan. 

Över 20 års samlad erfarenhet finns i företagets ledning från företagsledande roller i den internationella golv och stenindustrin, samt hotell och upplevelseindustrin Spray & Stay lanseras 2020 till i första hand exklusivt utvalda och marknadsledande Hotell och Spa anläggningar, samt publika sport och simhallar. Målsättning är att vara Skandinaviens ledande företag som gör golv halkfria 

För frågor 

Four Gardens Spa, Verksamhetschef Janos Rodjikov Mobil 073-39 53 100 

Spray & Stay Scandianvia, VD Wilhelm Warnander. Mobil 072-19 27 257 

https://spraystay.se